Monday, May 7, 2007

10 motive sa fi balena

  • Warning:acest post nu se refera la persoanele grase, va rugam tot ce cititi aici sa nu incercati acasa.
Unu dintre motivele pentru care cineva ar dori sa fie balena ar fi probabil faptul ca ar reusi sa scuipe pe cineva cu o mare presiune.
Al doile-a motiv probabil ca respectivei persoane i-ar placea sa inoate dar nu stie si isi doreste sa fie o balena, iar cand merge la strand ii place sa creada ca este una.
Al teile-a motiv...poate acea persoana este mai micuta si incaseaza bataie sau nu suporta sa i se vorbeasca urat si isi doreste sa fie mare precum o balena pentru a putea sa se apere sau chiar sa bata pe cineva.
Al partule-a motiv pentru care cineva si-ar dori sa fie balena ar fi pentru ca probabil ar vrea sa aibe o coada destul de mare cu care sa isi faca vand.
Al cincile-a motiv pentru care cineva si-ar dori sa fie o balena ar fi pentu ca probabil ii place foarte mult mancarea de peste.
Femeile in general si-ar dori sa fie balene pentru ca este mai usor pentru ele sa nasca in apa...motivul nr 6.
Motivul cu numarul 7 este referitor la barbati, multora le place sa faca mai mult in apa deoarece alunecarea este mai usoara si nu se simte forta de frecare.
Al 8le-a motiv ar fi pentru ca ar putea sa respire sub apa si ar reusi sa caute comori(in cazul piratilor)
Motivul cu numarul 9, probabil ii place sa bea apa sarata.
  • Si ultimul movit pentru care cineva si-ar dori sa fie o balena, ar fi sa stea in apa toata ziua, sa nu mai consume de acasa pentu ca este pe contor.

No comments: